21stCenturyFox

Tämä sarjakuva sijoittuu ensi vuosituhannelle universumiin, jossa eläimet ovat ihmisten sijoilla. Tämä on yksi  kiinnostavampia antropomorfisia (eläimet ihmisinä...) sarjakuvia siksi, että eläinten käytös ja kokosuhteet on pidetty suurinpiirtein sellaisina kuin ne ovat oikeasti. Niinpä tarinan päähahmo, kettu, asuu kirahviystävänsä luona vieraillessaan tämän vaimon nukkekodissa ja harrastaa seksiä tyttöystävänsä kanssa vain kerran vuodessa...

Alussa tarina oli enemmänkin tekniikkakeskitteinen ja humoristisempi. Nykyään painoa on enemmän romantiikalla. Mukaan mahtuu kuitenkin yhä paljon huumoria kaikenlaisista asioista. Osa liittyy täysin siihen mitä voisi tapahtua, jos maailmassa olisi muitakin lajeja kuin vain yksi. Millaista olisi, kun yhteiskunnan silmissä tasa-arvoisista lajeista yksi on kuuluu toisen ruokavalioon? Kelloggilla on ollut ihan kiinnostavia ideoita, joista osa on ollut myös kannanottoja nykymaailman tilanteeseen.

Piirrostyyliltään sarja on kömpelömpi kuin moni muu ja sitä voisi jopa sanoa tahattoman naivistiseksi. Silti, siihen tottuu kyllä ja se ei mielestäni tässä tapauksessa haittaa tarinaa. Iso osa tästä johtuu siitä, että Kellogg tietää rajansa, eikä yritä piirtää liian mahtipontisesti.

Tiedot

Nimi: 21st Century Fox
Osoite: http://techfox.comicgenesis.com/
Kirjoittaja/piirtäjä: Scott Kellogg
Päivitys: ma tällä hetkellä.
Luotettavuus: suhtkoht luotettava.