ClanoftheCats

Clan of the Cats kertoo eeppistä tarinaa naisesta, joka on noita ja lisäksi vielä kirouksen takia ihmispantteri. Elämä ei ole helppoa, kun ihmissudet, vampyyrit, velhot ynnä muut yliluonnolliset olennot monimutkaistavat sitä jatkuvasta...

Clan of the Cats on varsin hyvin piirretty ja hyvin väritetty sarjakuva. Tarinassa pidän siitä, että päähahmo on erittäin voimakasluontoinen nainen, jota voin hyvin pitää malliesimerkkinä siitä, millainen haluaisin itse olla. Hän on selvinnyt haasteista silloinkin, kun ei itse ensin siihen uskonut.

Tarinan alkupää on selkeästi kevyempää ja ei ihan niin tarkasti suunniteltua. Kun sarjakuva keräsi suosiota ja kirjoittaja pääsi vauhtiin, tarinoihin kehittyi vakavampi luonne ja selkeästi monimutkaisemmat juonet. Tällaiset vanhemmat nettisarjakuvat ovatkin siitä juuri kiinnostavia, että pääsee arkistoa lukiessa seuraamaan kuinka kirjoittaja/piirtäjä on kehittynyt ajan kuluessa.


Tiedot

Nimi: Clan of the Cats
Osoite: http://clanofthecats.com/
Kirjoittaja/piirtäjä: Jaime Robertson
Editointi: Alex Byrne ja Miranda Prince
Päivitys: ma, ke, pe
Luotettavuus: aika luotettava. Silloin, kun Jaimella ei ole sarjakuvaa päivitettävänä, hän päivittää sivun jollain söpöllä kissakuvalla. :)