GuestsinPurgatory

Guests in Purgatoryn päähenkilöt ovat Aki ja Yuki. Akin onnistunut itsemurhayritys johtaa epäonnen puuskassa myös Yukin kuolemaan. Ongelmana on vain se, että taivaassa on tapahtunut jonkinlainen sekaannnus ja kummankaan ei olisi pitänyt kuolla. Akin ja Yuki ei auta kuin koettaa tehdä olonsa mukavaksi sillä välin, kun asiaa selvitellään.

Ottaen huomioon päivitysnopeuden ja jo valmistuneiden sivujen määrän, tämä sarja itse asiassa etenee varsin hitaasti. :) Mutta kyseessä onkin shoujo-manga, joten se ei olekaan suuri yllätys. Itse asiassa tarinasta näyttäisi tulevan yaoi- eli poika rakastuu poikaa- tarina. Ainakin viitteitä siihen suuntaan on ollut, mutta toistaiseksi ei mitään vakavampaa... Silti, sarja on selvästi tunnepainoitteinen, joten jos sellainen ei kiinnosta, kannattaa pysyä kaukana. :)

Piirrostyyli on mangahtava, mutta piirtäjällä on selvästi oma käsialansa, eikä hän yritä kopioida kenenkään muun tyyliä, mikä on minusta aina plussaa. Sarja on mustavalkoinen ja varsin askeettinen eli piirtäjä piirtää vain sen mitä tarvitaan. Kaiken kaikkiaan pidän tyylistä aikalailla sen persoonallisuuden ja yksinkertaisuuden takia.

Sarja saa siis ylipäätään minulta plussaa juuri omaperäisyytensä takia. Lisäksi on pakko myöntää, että pidän myös yaoista, silloin kun se on hyvin kirjoitettua ja maulla toteutettua. :)

Tiedot

Nimi: Guests in Purgatory
Osoite: http://guestsinpurgatory.comicgenesis.com/Main.html
Piirtäjä/kirjoittaja: Oribe*
Päivitys: melkein päivittäin.
Luotettavuus: varsin luotettava.