Discordia

Drew'llä ei onni ole myötä. Hän saa potkut ja eroaa tyttöystävästään samana päivänä. Ja jotta kaikki olisi täydellistä, hänen ex-tyttöystävänsä tekee sopimuksen kreikkalaisen kaaoksen jumalattaren Erinin kanssa, jonka seurauksena Drew muuttuu...naiseksi.

Tällaisia onkin ollut paljon viime aikoina. Tällä kertaa yksi iso etu varsinkin alussa on se, että Drew'n muutosta tarkastellaan aikuisten näkökulmasta ihan käytännön maailmassa. Eli miten Drew voi tehdä töitä ym, kun kaikissa hänen papereissaan lukee, että hän on mies, vaikka hän onkin nyt ilmiselvästi nainen? Tästä tosin riittää aihetta vain joksikin aikaa, joten mukaan tulee myös se ongelma mitä tarkalleen ottaen pitäisi tehdä Erinin kanssa, joka on vapaana maailmassa oltuaan pitkään kahlittuna patsaaseen. Puhumattakaan siitä, että Drew luonnollisesti haluaisi takaisin mieheksi...

Piirrosjälki sopii hyvin tarinan aikuismaiseen otteeseen: kehittynyt ja selkeä mustavalkoinen lyijykynäviiva. Piirtäjä osaa myös piirtää ihmisiä varsin hyvin, joten hänen hahmonsa elävät ja liikkuvat luonnollisesti.

Tiedot

Nimi: Discordia
Osoite: http://www.discordiacomic.com/
Kirjoittaja/piirtäjä: Aisaku
Kirjoittaja: Wraith
Päivitys: Juuri nyt epävirallisella tauolla...
Luotettavuus: ?