Souls Through Darkness

Pitkän pitkän tauon jälkeen näyttäisi siltä, että Souls Through Darkness alkaisi jälleen päivittymään. Olenkin toivonut sitä, mikä näkyy siinä, että olen optimistisesti pitänyt linkin tallessa tauon ajan.

Souls Through Darkness on täysissä väreissä piirretty fantasiatarina, jonka päähenkilö on Dungeons&Dragons -pelimaailmassa kehitellyn drow- eli mustahaltia rodun jäsen. Drowt kuvataan usein pahoina, mutta monet fanit ovat jo pitkään sotineet tätä stereotypiaa vastaan ja maailman on paljon tarinoita hyvistä drowsta, joiden on tultava toimeen rotusorron kynsissä. Näistä klassisimpia esimerkkejä on R. A Salvatoren kirjoittama romaanitrilogia Dark Elf.

Tällä kertaa päähenkilö on varsin vaikutusvaltaisen drow-perheen nuorempi poika, joka loukkaa vahingossa toisen perheen matriarkkaa ja joutuu siksi pakenemaan mustien haltioiden maanalaisesta valtakunnasta maan päälle. Miten hän mahtaa selvitä auringon alla, kun suurin osa maanpäällisistä roduista todennäköisesti tappaa hänet ensin ja pysähtyy kyselemään vasta sitten?

Tiedot

Nimi: Souls Through Darkness
Osoite: http://www.chibikaki.com/
Kirjoittaja/piirtäjä: Lizbeth Hevia
Päivitys: n/a
Luotettavuus: n/a