From Then On Forth

From Then On Forth ei oikeastaan ole täysin uusi tuttavuus. Olen aikaa sitten lukenut sen alun läpi ja antanut sen sitten olla, koska se ei ole päivittynyt. Totesin nyt uusintakierroksella unohtaneeni suurimman osan siitä, joten siinä mielessä se on kaikesta huolimatta uusi.

Rachel syntyi Sethinä on, mutta on nyt päättänyt haluavansa olla ennen kaikkea oma itsensä. Valitettavasti tämänkaltaiset päätökset eivät ole helppoja ja niinpä Sethin muuttuminen Racheliksi aiheuttaa konflikteja niin sisäisesti kuin ulkoisestikin...

Sarjakuvassa käsitellään hyvin vaikeaa ja vakavaa aihetta asiallisesti ja hienosti. Elizabeth käyttää fantasian keinoja hyvin kuvaamaan muutoksen aiheuttamia sisäisiä konflikteja. Ulkoiset sellaiset nyt eivät paljoa fantasiaa valitettavasti kaipaa... Aiheen dramaattisuus korvaa mennen ja tullen piirrosjäljen ajoittaiset puutteet. Kaiken kaikkiaan suurin ongelma on se, että päivitykset tuppaavat tapahtumaan ryöpsähdyksinä, joita seuraa pitkä hiljaisuus. Viimeisin sellainen on kestänyt jo melkein vuoden, mutta niin kauan kuin sivut ovat ylipäätään olemassa, on aina toivoa, että tarinakin jatkuu. (Saisi luvan, sillä se on jäänyt todelliseen cliff hangeriin...)

Tiedot

Nimi: From Then On Forth
Osoite: http://fromthenonforth.comicgenesis.com/
Kirjoittaja/piirtäjä: Elizabeth Troub
Päivitys: ?
Luotettavuus: n/a
Linkkilistalle: kyllä