PennyandAggie

Penny and Aggie sijoittuu high school -maailmaan. Penny on koulun suosituin tyttö, Aggie taas toisen sukupolven kapinallinen. Luonnollisesti he vihaavat toisiaan. Mutta pikkuhiljaa tilanne muuttuu, kun jatkuvien yhteenottojen kautta nuoret naiset oppivat tuntemaan toisensa ja myös arvostamaan toisiaan...

Sarjakuvassa käytetään high school -maailman asetelmaa monien asioiden tutkimiseen. Pikkuhiljaa nuorten astuessa aikuisten maailmaan heille valkenee, ettei kaikki ole aivan niin mustavalkoista ja että aina ei ole olemassa oikeaa vastausta. Vakavampien juonien välissä on kevyempiä ja humoristisimpia tarinoita, jotta meno ei olisi liian raskasta. Melkein ainoa häiritsevä asia tässä sarjakuvassa on hahmojen suuri määrä, sillä aina ei tahdo pysyä mukana siinä kuka on kuka ja kenen ystävä/vihollinen/oli mikä oli. Kaiken kaikkiaan tästä sarjakuvasta voi saada paljon irti, oli itse minkä ikäinen tahansa.

Sarjakuvaa tehdään strippimuodossa, vaikka tarinat ovatkin monasti juoneltaan huomattavasti pidempiä kuin perinteisissä stripeissä. Piirrostyyli on hyvin viimeisteltyä ja tasoltaan aivan ammattilaisten tasolla.

Tiedot

Nimi: Penny and Aggie
Osoite: http://www.pennyandaggie.com/
Kirjoittaja: T Campbell
Piirtäjä: Gisèle Lagacé
Päivitys: ma, ke, pe.
Luotettavuus: luotettava.