RemanMythology

Reman Mythology on valitettavasti niitä sarjoja, jotka ovat jääneet kesken. Kirjoittaja on onnistunut saamaan julkaistuksi sarjakuviaan ihan oikeassa maailmassakin ja aikoo nyt koettaa löytää julkaisijan myös Reman Mythologylle ja aloittaa sarjan sitten alussa. Sillä välin lupaavan sarjan alkuperäinen versio on yhä netissä ja sen voi siellä lukea, jos ei välitä siitä, että loppua ei ole.

Tarina kertoo Tabithasta, fantasiakirjallisuuteen itsensä hukkaavasta onnettomasta tytöstä, joka outoa nuorukaista seuraamalla päätyy aivan toiseen maailmaan. Kun käy ilmi, että hän ei enää pääsekään kotiin, hänen ei auta muu kuin koettaa opetella selviytymään tässä uudessä maailmassa.

Tarinan asetelma on tuttu, mutta hyväksi sen tekee se, että hahmot ovat hyvin suunniteltuja ja heidän suhteensa kehittyminen etenee luonnollisesti. Tabithan kautta myös he näkevät oman maailmansa uusin silmin. On vaikea sanoa mihin suuntaan tarina olisi kehittynyt, jos se ei olisi jäänyt kesken, mutta kiinnostavalta se ainakin vaikuttaa. Myös piirrosjälki on erittäin taitavaa ja miellyttävää katsella.

Tiedot

Nimi: Reman Mythology
Osoite: http://remanmyth.felaxx.com/
Kirjoittaja/piirtäjä: Amy Kim Ganter
Päivitys: ei päivity.
Luotettavuus: -