Reveillerie

Tämä tarina nappasi alusta lähtien, sillä minä pidän saduista, varsinkin perinteisistä eurooppalaisista fairy tales- tyyppisistä saduista, jotka vilisevät haltijoita ym, ja tämä sopii siihen kuin nappi paitaan. :)

Emelind on haltijalapsi, joka on vauvana vaihdettu ihmislapseen (eli siis changeling, vaihdokki). Hän kasvoi siinä uskossa, että hän on ihan tavallinen ihminen, mutta nyt hänen haltijavanhempansa haluavat hänet takaisin ja hänen ihmisvanhempansa taas ovat aivan valmiita luopumaan hänestä. Emelind ei oikein tiedä miten asiaan suhtautua, joten hän päätyy eräänlaiseen välimaailmaan, joka ei ole haltijoiden maa, mutta ei myöskään ihmisten maailma. Ja siitä seikkailut sitten lähtevätkin liikkeelle...

Sen lisäksi, että pidän tarinasta, joka on mukavasti modernisoitu versio vanhoista saduista, myös piirtäjän kynänjälki on erittäin mukanaa. Tyylillisesti se seuraa satukirjojen kuvistusta ja vaaleita värisävyjä, mikä sopii hyvin tarinaan. encre_plume on kuitenkin myös taitava artisti, joten kuvitus on tasokasta ja toimivaa. Kaiken kaikkiaan erinomainen sarja, jonka päivityksiä jaksaa odotella.

Tiedot

Nimi: Reveillerie
Osoite: http://hootoo.comicgenesis.com/
Kirjoittaja/piirtäjä: encre_plume
Päivitys: epämääräinen
Luotettavuus: ei juurikaan