MetalWing

Metal Wing kertoo tulevaisuuden maailmasta, jossa ihmiset ovat sulkeneet itsensä kupolien peittämiin kaupunkeihin. He pelkäävät ulkona olevaa villiä maailmaa ja kommunikoivat vain lohikäärmeillä ratsastavien lähettien välityksellä. Tarina alkaa, kun kaksi nuorta lähettiä lähetetään viemään viestiä toiseen kupolikaupunkiin...

Sarjakuva on erittäin hyvin piirretty ja pidän erityisesti artistin selkeästä viivasta, jossa ei ole turhia vetoja tai tuhruja. Myös tarina vaikuttaa mielenkiintoiselta, vaikka toistaiseksi se onkin vasta alullaan ja juoni on vielä vasta lähtemässä vauhtiin. Ainakin idea on mielenkiintoinen ja nähtäväksi jää saako kirjoittaja siitä irti kaiken potentiaalin. Hidas päivitystahti on tietenkin aina tylsä asia, mutta toisaalta päivitykset sisältävät useamman sivun kerrallaan. Minkä lisäksi olisi varsin kiittämätöntä valittaa päivitystahdista, kun toinen tarjoaa vaivalla tehtyä sarjakuvaa ilmaiseksi, omasta vapaasta tahdosta... :)

Joka tapauksessa, kiinnostavalta vaikuttava sarjakuva, joka päätyi ainakin omalle linkkilistalleni seurattavien joukkoon.

Tiedot

Nimi: Metal Wing
Osoite: http://metalwing.red-comedy.net/
Kirjoittaja/piirtäjä: ?
Päivitys: pari kertaa kuussa.
Luotettavuus: ?