KevinandKell

Kevin and Kell on oikeastaan ihan tavallinen strippisarjakuva, se vain sattuu olemaan netissä. Bill Holbrook piirtää myös kahta perinteistä, sanomalehdissä julkaistavaa sarjakuvaa: On the Fastrack ja Safe Havens (jotka kumpikin löytyvät Comics.com-sivustolta).

Kevin and Kell kertoo maailmasta, joka on muuten samanlainen kuin omamme, paitsi että ihmisiä ei ole ollenkaan ja meidän sijaan maailmaa hallitsevat eläimet. Luonnonlait ovat kuitenkin yhä voimassa, joten lihansyöjät metsästävät kasvissyöjiä ja tämä on ihan normaalia. Se tekeekin Kevinin ja Kellin avioliitosta hyvin epätavallisen, sillä Kevin on jänis (erittäin iso sellainen tosin) ja Kell puolestaan susi. Jotta perhe olisi vielä erikoisempi, Kellillä on poika edellisestä avioliitostaan ketun kanssa, ja Kevinillä siili adoptiotytär. Elämä ei siis ole kaikkein yksinkertaisinta tälle uusperheelle.

Kevin and Kell käsittelee monenlaisia aiheita kevyellä huumorilla höystettynä. Kaiken kaikkiaan se on hauska ja mukava sarjakuva perinteisemmän strippisarjakuvan ystävälle.

Tiedot

Nimi: Kevin and Kell
Osoite: http://www.kevinandkell.com/
Kirjoittaja/piirtäjä: Bill Holbrook
Päivitys: päivittäin.
Luotettavuus: erittäin luotettava.