BeMine

Be Mine on romanttinen komedia. Ainakin niin kirjailija itse sitä kuvaa. Oikeastaan kyse on aika perus shoujosta: Kotomi pitää Tezuyasta ja Tezuya pitää Kotomista, mutta on liian ujo kertoakseen tälle asiasta. Ennen kuin nämä kaksi saavat asian setvittyä, Kotomin lapsuuden ystävä Toshi palaa kuvioihin ja sanoo rakastavansa Kotomia. Voilá, kolmiodraama on valmis.

Kyseinen asetelma ei ole kovin originelli, enkä itse ole siitä juuri pitänyt edes silloin, kun se tuli vastaan ensimmäisen kerran. Koko tarinan ydin on kuitenkin siinä, että nämä ihmiset eivät osaa olla sinut omien tunteidensa kanssa, eivätkä uskalla ottaa sitä riskiä, että kertoisivat tunteistaan toisilleen. Koska kumpikin käytösmalli on minulle itselleni täysin vieras, minulle tulee näistä tarinoista lähinnä vihainen mieli, koska haluaisin ravistaa kaikkia osapuolia yhtäläisesti, kunnes he tulisivat järkiinsä...

Silti, jotkut pitävät näistä jutuista ja ei siinäkään mitään vikaa ole. Ne eivät vain viehätä minua juurikaan. Piirrostyyli on shoujoksi varsin yksinkertaistettua: ei juurikaan kukkia tai tähtiä tai valtavia lähikuvia rakastavaisten kasvoista. Ensimmäisen luvun aikana kynänjälki haparoi vielä vähäsen, mutta piirtäjän taidot kehittyvät koko ajan sarjan edetessä. Kaiken kaikkiaan siis ihan ok, vaikka ei minun makuuni.

Tiedot

Nimi: Be Mine
Osoite: http://aoiyume.com/bemine/index.html
Kirjoittaja/piirtäjä: Afuji
Päivitys: kerran pari kuukaudessa.
Luotettavuus: luotettava.