CollegeRoomiesfromHell

College Roomies from Hell seuraa joukkoa sattumalta yliopiston asuntolassa yhteen heitettyjen ihmisten elämää ja seikkailuja. Kun kyseisillä ihmisillä kullakin on omat salaisuutensa ja he vielä ovat suoranaisia magneetteja kaikelle oudolle aina geneettisistä mutaatioista taivaalliseen kuivapesuun, lopputulos on vähintäänkin erikoinen. Tämä joukko parhaita vihollisia selviää tarvittaessa mistä vastuksesta tahansa, mutta ensin heidän pitää muistaa lopettaa keskenään tappeleminen...

Tämä sarjakuva sisältää joitakin oudoimmista tarinoista ja juonenkäänteistä, joita olen koskaan nähnyt. Mukaan mahtuu sekä hyvinkin pitkää juonta että täysin yksittäisiä heittoja, ja koskaan ei voi tietää mitä seuraavaksi on tulossa. Juuri tämä tekeekin sarjakuvasta niin kiinnostavan ja hauskan lukea.

Piirrostyyliltään sarjakuva on strippimäinen eli varsin minimalistinen. Useimmiten se on myös täysissä väreissä. Vaikka suurin osa stripeistä seuraakin perinteista sanomalehtisarjakuvakaavaa, Maritza ei pelkää käyttää hyväkseen www-sivuston joustavuutta silloin, kun se palvelee juonta.

Tiedot

Nimi: College Roomies from Hell!
Osoite: http://www.crfh.net/
Kirjoittaja/piirtäjä: Maritza Campos
Päivitys: usean kerran viikossa, epämääräisinä päivinä.
Luotettavuus: aika hyvä, päivittyy kyllä, vaikka ei aina ole tietoa ihan milloin.