UnchaineD

Unchained on mustavalkoinen fantasiasarjakuva joka sijoittuu maailmaan, joka muistuttaa aikalailla oman maailmamme keskiaikaa. Kristillisen uskon elementit - enkelit, paholaiset, helvetti, taivas jne - ovat sarjassa hyvin tärkeitä. Sarjan päähahmo on enkeli, joka osallistui kapinaan ja päätyi siis helvettiin, mutta ei oikein ottanut sopeutuakseen sinnekään. Hän on elänyt sadan vuoden ajan maailmassa, koettaen löytää paikkaansa. Nyt sadan vuoden armon aika alkaa loppua ja hänen on aika palata joko taivaan tai helvetin riveihin...

Tarina on hyvin kirjoitettu ja selkeästi myös hyvin pitkä. Juonessa riittää arvailua tulevasta. Vaikkakin se tekee tarinasta kiinnostavan, se on myös ongelmallista sikäli, että tarinan keskipisteenä ei koko aikaa ole varsinainen päähahmo ja jos ei ole kiinnostunut muista hahmoista (kuten minä en oikeastaan ole...), se tekee osasta tarinaa aika pitkä veteisen.

Piirrosjälki on varsin hyvää, mustavalkoista lyijykynäjälkeä. Hahmot erottuvat hyvin toisistaan ja kuvat etenevät loogisesti.

Tiedot

Nimi: Unchained
Osoite: http://www.aetheriavisio.com/index.php
Kirjoittaja/piirtäjä: Sarah Pagano
Päivitys: ma.
Luotettavuus: luotettava.